TRUCK TRADING

Home

Naast de handel in biggen en rundvee houdt De VAEX Group zich ook bezig met het verhandelen van bedrijfsauto's. Het begon met vervoersmiddelen voor de veetransport, maar het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig handelaar in transportmiddelen. VAEX Truck Trading heeft een groot netwerk opgebouwd met daarin veel contacten met transporteurs en handelaren.

Specialist in Veetransportmiddelen
Veetransport - VAEX Group B.V.
De specialisatie blijft  de handel in veetransportmiddelen, voor zowel korte- als lange afstand transport. Door 40 jaar ervaring in de wereld van veetransport met VAEX Varkens- en Veehandel heeft ook de zustermaatschappij VAEX Truck Trading de kennis en kunde om voor iedere klant een passend voertuig te vinden geschikt voor diertransport.
 

SCANIA TORPEDO KOPEN?
Torpedo
 • Bent u op zoek naar iets speciaals? VAEX Truck Trading heeft doorgaans een ruim aanbod gebruikte Scania Torpedo’s.
 
 
 
VERHUUR
SERVICE
 • Een groot aanbod voor bedrijven die tijdelijk een oplegger of trekker tekort komen.
   
     
 
 
                              
        
 • Marktkennis De VAEX Group B.V. is met eigen transport wereldwijd aanwezig. Daardoor weten wij waar we een voor u geschikt voertuig kunnen vinden.
 • Scherpe tarieven VAEX Truck Trading is een kleine onderneming en daardoor zijn wij in staat onze voertuigen tegen zeer scherpe tarieven aan te bieden.
 • 24/7 bereikbaar Ons team is 24/7 bereikbaar. Wenst u een afspraak buiten onze reguliere openingstijden? Neem dan gerust contact met ons op.
 • Wij leveren aan huis Ieder aangekocht voertuig kan in heel Europa op de plaats van bestemming geleverd worden.
 • Inruilmogelijkheden VAEX Truck Trading heeft altijd interesse in overbodig materiaal. Tevens biedt het bedrijf mogelijkheden om gebruikte (transport)middelen in te ruilen voor een voertuig uit het wagenpark.

 

Komt u van ver?

Als u laat weten wanneer u arriveert op een luchthaven of treinstation, dan komen wij u graag halen!

DOWNLOADS

Download HIER onze algemene
voorwaarden, certificaten en
brochures.

Home Downloads _transparant