VARKENS- EN VEEHANDEL B.V.

 

Openingsweekend VAEX Truck Trading druk bezocht

 

Datum: Maart 2017

Op 17 en 18 maart openden wij de deuren van ons nieuwe pand voor het grote publiek. De hele werkplaats werd omgebouwd tot een professionele feestzaal en de mooiste trucks stonden gepresenteerd op het terrein. Bij deze willen wij iedereen hartelijk danken voor hun komst, enthousiasme, positieve reacties en natuurlijk iedereen die heeft bijgedragen aan het weekend!  

Vrijdagavond: Exclusieve VIP Veiling
Vrijdagavond stond in het teken van de Exclusieve VIP Veiling waar een 7-tal one of a kind voertuigen werden geveild. Deze avond organiseerde VAEX Truck Trading speciaal voor de top van het klantenbestand en liefhebbers van speciale trucks. Tevens stond de avond ik het teken van Stichting Make a Wish. Hiervoor zijn diensten geveild en heeft er een loterij plaatsgevonden. De veiling was een daverend succes. 

Zaterdagmiddag: Officiële opening VAEX Truck Trading
Op zaterdagmiddag was het voor alle belangstellenden mogelijk om een kijkje te komen nemen in ons nieuwe pand. Een rondleiding door het pand en het buitenterrein waar de voorraad van VAEX Truck Trading mooi opgesteld stond mochten tijdens deze dag niet ontbreken. Kinderen hebben zich vermaakt in de omgetoverde wasstraat tot kinderparadijs. 

Zaterdagavond: Personeelsfeest
Ter afsluiting van het openingsweekend was op zaterdagavond voor alle medewerkers van VAEX Group B.V. het personeelsfeest. Een fenomenale vuurwerkshow, een spetterend optreden van de band Broadway en afsluitend niemand minder dan DJ Jochen Miller zorgde ervoor dat het een onvergetelijk weekend was! 

IMG_1307 IMG_2990
DSC02356 IMG_1364De aftermovie volgt..

 

 

Nieuwsbrief

Meld u HIER aan voor de
'via VAEX nieuwsbrief'
en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws!

Cover _nieuwsbrief _#13 NL_WEB